Om oss

Lappfjärd Ungdomsförening r.f.

Lappfjärds ungdomsförening grundades 1896 och är idag en aktiv förening med ett rikt utbud av verksamhet som riktar sig till alla åldersgrupper.

Lappfjärds Ungdomsförening (LUF) har aktiviteter för alla åldrar. För barn ordnas bl.a filmvisningar, barnartister och den nyrenoverade bollhallen uthyrs till barnkalas. Ungdomar har möjlighet att spela innebandy, volleyboll, biljard, titta på TV eller göra nästan vad som helst i föreningens ungdomsrum. För de vuxna ordnas bl.a. fester och baler med olika teman.

Ungdomsföreningen erbjuder också utvecklingsstördas stödperson/vän gratis inträde till våra evenemang om ett Vänskapskort kan uppvisas, läs mer på http://www.ystavankortti.fi/sv/

 

Årsmöte 2023

Den 25 februari hade Lappfjärd ungdomsförening årsmöte. Verksamhetsberättelsen för 2022 lästes upp och man kunde konstatera att det blev ännu ett lyckat år. Under året 2022 har styrelsen kunnat ordna evenemang som vanligt. Traditionella återkommande evenemang som Lappfjärdsdagen, danser och ishockey VM.

LUF tackar alla som stöder föreningens verksamheter!

 

Den nya styrelsen fick följande sammansättning under årsmötet:
 

Torbjörn Rosenback, Ordförande

Lukas Lassfolk, Vice ordförande & evenemangsansvarig

Marie Lövholm, Sekreterare

Rasmus Lillkull, Informationsansvarig & vice sekreterare

Alex Pärus, Kassör

André Engelholm, Disponent & husmor

Richard Lövholm, Evenemangsansvarig

Antony Engelholm, Medlemsansvarig

Josephine Isuls, Suppleant

Lina Ingves, Suppleant

 

 

 

Årets styrelse kommer att jobba för en trivsam lokal, ett gott samarbete mellan andra föreningar i byn och sträva efter ett händelserikt och roligt verksamhetsår.